Hírek

2012.10.08. 18:10

Magyar Kupa - Ismét Vidi-Haladás mérkőzés

Székesfehérvár - Vasárnap késő este élő televíziós adásban sorsolták ki a labdarúgó MK 3. fordulójának a párosítását: Velence-Diósgyőr, Dunaújváros PASE-Kaposvár, Videoton-Haladás.

Fejér Megyei Hírlap

Kisorsolták  a  labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójának a  párosítását, amelynek értelmében a három Fejér megyei csapat párosítása az alábbi: Videoton FC-Szombathelyi Haladás, Velence-Diósgyőr, Dunaújváros PASE-Kaposvár. A mérkőzésekre október 31-én kerül sor. Reálisan nézve a Vidinek van esélye a továbbjutásra, talán a Dunaújváros okozhat meglepetést, amíg a megyei I. osztályban szereplő Velencétől óriási bravúr lenne, ha kiverné a Diósgyőrt. Ám az már biztos, hogy a régi Szabad Föld, ma már SportM Kupa döntőjében ott lesz a tóparti csapat, hiszen a sorozatban a pécsi PVSK együttesével ők ketten a legalacsonyabb osztályú résztvevők.



- Amikor továbbjutottunk, akkor az volt a kívánságunk, hogy egy alacsonyabb osztályú  csapat legyen az ellenfelünk, hogy ismét legyen sanszunk, vagy pedig egy közönségcsalogató csapat. Ez utóbbi jött be a Diósgyőrrel, de ez nem azt jelenti, hogy eleve feltartott kézzel lépünk majd a pályára - mondta Pavlik József, a Velence edzője.
- Kifogtuk a Kaposvár együttesét, de mindent megteszünk majd a pályán a továbbjutás érdekében - mondta Dobos Barna, a Dunaújváros PASE szakmai igazgatója, aki hétfőtől a vezetőedzői posztot is betölti Jakab Elek helyett, aki a Szekszárd elleni vereség után távozott posztjáról, de továbbra is a klubnál marad.   
A Vidi bajnoki meccsen már találkozott Sóstón a Haladással, akkor Gyurcsó 2, illetve Andorka góljával 2-1-re  győzött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!