Hírek

2013.01.29. 09:05

Fideszes képviselők: az MSZP állítsa le a werberi gyűlöletkampányát!

Székesfehérvár - A Fidesz szerint az MSZP gyűlületkampányt folytat, ennek leállítását követelték kedden megyei politikusok. Az MSZP reagált.

Tribolt Lajos

Öt megyei fideszes országgyűlési képviselő: Vargha Tamás államtitkár, Dorkota Lajos kormánymegbízott, Törő Gábor megyei közgyűlési elnök, Tessely Zoltán, Bicske polgármestere és Varga Gábor cecei polgármester, választókerületi elnökök kedd délelőtti sajtótájékoztatójukon azt követelték, hogy az MSZP állítsa le azt a gyűlöletkampányt,  amely Ron Werber megérkezése után kezdődött.

Az ennek szellemében készült óriásplakátok már Fejér megyét is elárasztották. A képviselők egyenként felkérték az MSZP választókerületi felelőseit, Herczog Editet, Magyar Andrást, Horváth Andrást, Szabadkai Tamást, hogy lépjenek fel az uszító kampány ellen. A Fidesz képviselői hangsúlyozták, csökkent az államadósság, a rezsi költségek, tartják értéküket a nyugdíjak, 3 százalék alatt volt a költségvetési hiány. Ezek az emberek és a kormány közös eredményei. A kormány továbbra is a családok és az emberek érdekében dolgozik, hiába akarja az MSZP egymás ellen uszítani őket.

Megkeresésünkre Horváth András, az MSZP megyei elnöke kifejtette, hogy szó sincs gyűlöletkampányról, egyszerűen az ígéreteivel szembesítik a Fideszt. Ha nem tetszik, amit a tükörben látnak, akkor arról csak ők tehetnek.  Az MSZP  tényeket közöl a plakátokon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!