Hírek

2013.04.03. 14:18

Új vezető a Bicskei Járási Hivatal élén

Bicske – A Bicskei Járási Hivatal éléről távozott Petrin László, korábbi helyettese tölti be április 1-jétől a tisztet.

Zsohár Melinda

Petrin Lászlót nevezték ki az újból megalakult Bicskei Járási Hivatal vezetőjévé január 1-jétől, ám ő február 18-án benyújtotta lemondását. A közigazgatási szakember ezt megelőzően Felcsút jegyzője, illetve Alcsútdoboz-Felcsút- Tabajd-Csabdi- Vértesacsa körjegyzője volt. A járási hivatal vezetői posztjáról távozó Petrin László nem kívánta döntésének indokait lapunknak feltárni.

Petrin László februárban nyújtotta be lemondását

Április 1-jétől eddigi helyettesét, Szabó Gábort nevezte ki Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter. Az új vezető elmondta: lemondásakor Petrin László őt javasolta a vezetői székbe, szakmai előélete és tapasztalatai alapján Dorkota Lajos Fejér megyei kormánymegbízott felé. A politikus helyben hagyta a távozó vezető javaslatát, s egyetértésével továbbította a miniszter felé. A hivatal működése zavartalan, a helyettes személyéről később döntenek, tájékoztatott Szabó Gábor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!