Hírek

2013.05.14. 07:25

Buszról szállítottak le egy külföldit

Fejér megye - Egy külföldi állampolgárt a buszról szállítottak le, mert nem tudta magát igazolni, egy eltűnés miatt körözött fiatal lányt pedig megtaláltak.

feol.hu

Az M1-es autópálya Fejér megyei szakaszán, a Készenléti Rendőrség Mélységi Ellenőrzési Osztályának munkatársai egy távolsági autóbuszt állítottak meg május 13-án a kora délutáni órákban. Az autóbusz utasainak ellenőrzése során egy 35 éves koszóvói állampolgár nem tudta hitelt érdemlően magyarországi tartózkodását igazolni. A férfit a rendőrök elfogták és a Bicskei Rendőrkapitányságra állították elő, majd a Bicskei Befogadó Állomásra szállították.

Székesfehérváron, a Béke téren egy 16 éves lányt igazoltattak a körzeti megbízottak szintén május 13-án, az esti órákban. A fiatal hölgyről az intézkedés során megállapították a rendőrök, hogy a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözi. A körözött személyt további intézkedésig egy székesfehérvári gyermekotthonban helyezték el az egyenruhások.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!