Hírek

2013.05.08. 07:52

Garázdákat fogtak: betörték a presszóablakot, buszmegállóban inzultáltak

Fejér megye - Két helyszínen kellett garázdaság miatt intézkedniük a rendőröknek kedden.

feol.hu

Székesfehérváron, a Fórum téren lévő presszóhoz hívtak rendőrt május 7-én az esti órákban. A kiérkező járőrök a helyszínen megállapították, hogy a presszó ablakait ismeretlen elkövető betörte. Az egyenruhások a helyszínt biztosították, illetve a környéken adatgyűjtést, tanúkutatást hajtottak végre, melynek során az elkövetőt is megtalálták és elfogták. B. Péter 37 éves helyi lakost a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd szabadon bocsátották.

Móron, a Velegi úton lévő buszmegállóban intézkedtek a körzeti megbízottak május 7-én az esti órákban. Egy móri férfi a megállóban lévő személyeket inzultálta, provokálta illuminált állapotban. A férfit az OMSZ munkatársaival kórházba szállíttatták az egyenruhások és ellene garázdaság szabálysértése miatt eljárást indítottak - számolt be az esetekről szerdán a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!