Hírek

2013.05.09. 07:36

Volt élettársát ütötte meg egy férfi Fehérváron

Székesfehérvár - Szóváltást követően bántalmazta volt élettársát egy férfi szerdán a Tolnai utcában.

feol.hu

Székesfehérváron a Tolnai utcában szólalkozott össze május 08-án délelőtt T. István 41 éves székesfehérvári lakos volt élettársával, akit a szóváltást követően két alkalommal megütött. A hölgynek az ütések következtében sérülései keletkeztek. A helyszínre érkező rendőrjárőrök elfogták és előállították a verekedőt, aki ellen garázdaság vétség elkövetése miatt indított eljárást a Székesfehérvári Rendőrkapitányság - tudtuk meg csütörtökön a megyei rendőr-főkapitányságtól, amely egy másik esetről is beszámolt.

Egy móri és egy mohai fiatalember került szóváltásba ugyancsak május 8-án későn este Székesfehérváron, a Palotai úti gyorsétterem előtt. A szóváltást tettlegesség követte, mely során L. Ádám 20 éves mohai lakos bántalmazta vitapartnerét, aki ennek következtében sérülést szenvedett. A verekedőt a rendőrjárőrök elfogták és előállították a kapitányságra, ellene ugyancsak garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Az elmúlt 24 órában Fejér megyében két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt - olvasható még a krónikában.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!