Hírek

2013.07.16. 22:00

Három kis jövevény

Nagy az öröm a székesfehérvári Zalka családban: Mirtill, Vajk és Botond, az áprilisban született hármasikrek csütörtökön már három hónaposak lesznek.

Házi Péter

Botond jár élen a zsírpárnák gyarapításában, ő már hat kilóra gyarapodott, egypetéjű testvére, Vajk alig fél kilóval marad el tőle.

Ahogy a város polgármestere a családot köszöntő levelében fogalmaz, ők a Szent István Emlékév gyermekei, s mint a polgármesteri jókívánságokat tolmácsoló Szigli István a keddi látogatáson hozzátette, jó egészséget, pihentetőbb éjszakákat kívánnak az egész családnak. Az önkormányzat nevében egy kis ajándékcsomagot is átadott Szigli István a szülőknek. Pontosabban hármat...

Mirtill, Vajk és Botond már súlyra is szépen gyarapodik, a szülők, Ilona (középen) és Roland (jobbra) „non-stop” ügyeletben vannak (Fotó: Pati-Nagy Bence) 

Könnyűnek finoman sem nevezhető három hónapon van túl a Zalka család: A holnap már három hónapos csöppségek kissé hasfájósak, mindannyian különböző időpontokban ébrednek fel a nap és az éjszaka legkülönbözőbb pillanataiban, így mint az anyuka, Jankovics Ilona elárulta félórás-órás alvásokkal vészelték át az elmúlt hónapokat.



A megpróbáltatások ellenére azonban nagyon boldog a család, a szülők régóta szerettek volna gyermeket, így részt vettek a lombikprogramban. Két kis embriót ültettek be, ám nem kis meglepetésre három taggal gyarapodott a család. Így most mindenből háromszor annyi kell. Türelemből is...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!