Hírek

2013.12.04. 22:26

SuliMoped - A legjobbakat támogatják majd

Címkék#SuliMoped

Fejér megyében is elindult az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága által tavaly kezdeményezett SuliMoped elnevezésű program.

A program célja, hogy általános iskolás diákok az ORFK-OBB finanszírozása mellett, segédmotoros kerékpár vezetői engedélyt szerezhessenek. A Fejér Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 18 székesfehérvári általános iskolát szólított meg a programmal, 10 iskola csatlakozott a rendezvényhez, közel 50 gyermekkel.

A résztvevők közül a képzést megelőző kiválasztáson a legjobb 35 gyerek részére az elméleti vizsga letétele díjmentes lesz. A gyakorlati részt pedig ezek közül a 30 legjobb eredményt elérő tanuló folytathatja ingyenesen. A résztvevő tanulók elméleti, gyakorlati vizsgán vettek részt, illetve pszichológiai teszten vetélkedtek egymással, hogy kiderüljön, kik lesznek azok a szerencsések, akiknek a jogosítványát finanszírozza az ORFK-OBB.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!