Hírek

2014.01.27. 18:55

Legyen más a politika!

Székesfehérvár - Bemutatkoztak hétfőn az Lehet Más a Politika (LMP) megyei országgyűlési képviselő-jelöltjei.

Klecska Ernő

 

Varga György, Illésy István, Szatmári Ildikó, Schiffer András társelnök, Kalmár András és Bialkó László Gergely  (Fotó: Tósoki Attila)

Február közepén jelenik meg az LMP választási programja, amelynek alapjait a párt kongresszusa most fogadott el mondta Schiffer András társelnök a tegnapi sajtótájékoztatón. A politikus szerint az elmúlt három évben a Fidesz szembe ment korábbi ígéreteivel, mert a családi és ökológiai gazdaságok helyett a fideszes földrablást segítette , ezért új földosztást indítanak, ha kellő felhatalmazást kapnak. 25 évvel ezelőtt a zöldbárók és a szegfűs oligarchák által kialakított birtokrendszer jött létre, amiből most részt hasított a Fidesz, ők minden földpályázatot felülvizsgálnak az elmúlt 15 évből fogalmazott.

A párt Fejér megye 1-es választókörzetében Bialkó László Gergely újságírót indítja. A 2-es választókörzetben Kalmár András pedagógus, projektmenedzser méreti meg magát. A 3-as választókörzetben Varga György, Felcsút korábbi független polgármestere száll ringe. A 4-es választókörzetben Illéssy István szociológus, gazdaságfejlesztő indul, aki a rendszerváltó parlamentben az MDF-frakció tagja volt. Az 5-ös körzetben a párt megyei elnöke, Szatmári Ildikó pénzügyi szakember a jelölt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!