Hírek

2015.01.23. 12:03

Rendőrkézen az alumínium-tolvajok

A biztonsági őr megzavarta, a rendőrök pedig elfogták azt a két férfit, akik egy székesfehérvári épületről alumínium lemezeket akartak ellopni.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. János 47 éves és H. Gábor 42 éves székesfehérvári lakosokkal szemben.

A két férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy csütörtökön 12 óra körüli időben bementek egy Székesfehérváron az Ady Endre utcában lévő ingatlanra és az épület tetőszerkezetéről alumínium trapézlemezeket távolítottak el. A párost a lopás közben egy biztonsági őr megzavarta, ezért menekülni kezdtek. M. Jánost és H. Gábort a kiérkező járőrök a közelben elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A gyanúsítottak azzal magyarázták tettüket, hogy ittas állapotuk miatt szerettek volna megpihenni az épületnél, azonban az alumínium csábításának nem tudtak ellenállni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!