Hírek

2016.12.22. 14:48

Kezdeményezés a "halálút" négysávúsításáért

Konzultációt kezdeményez a „halálút” négysávúsítása érdekében – jelentette be Horváth András Tibor a megyei közgyűlés frakcióvezetője.

B. Kiss László

A grémium baloldali frakciójának vezetője csütörtökön, a megyei közgyűlés ülésén elmondta: a konzultációt  a cselekvési terv kidolgozása céljából kezdeményezi annak érdekében, hogy a 81-es főút szélesítésének legalább a tervezése elkezdődjék. Horváth András Tibor ehhez kérte a megyei közgyűlés elnökének segítségét is.

A megyei közgyűlés idei utolsó ülésén műsort adtak a Gyermekvédelmi Központból érkezett gyerekek (a képen), valamint Ruff Nikolett és Lakatos Zsolt, a Kodolányi főiskola fehérvári jazz tanszakának két növendéke is Fotó: Skobrák Dénes

A grémium idei utolsó ülésén  a közgyűlés tagjai elfogadták azt a beszámolót, amely a Fejér Megyei Önkormányzat és szervei 2016-ban végzett munkájáról szól. A napirend vitájában mind a három frakcióvezető fölszólalt. Horváth András Tibor úgy vélekedett: a szakmai kérdésekben szakmai alapon születtek a döntések.

A politikai nézetkülönbségek megléte pedig természetes dolog. Árgyelán János, a Jobbik frakcióvezetője úgy fogalmazott: fontosak a viták. Egyébként a megyei közgyűlés minden tagja megtette azt, amire a választók felhatalmazták. Végezetül köszönetet mondott a közgyűlés munkáját segítő hivatali apparátusnak. Somogyi Balázs, a Fidesz frakcióvezetője felszólalásában pedig a három párt által alkotott két másik frakciónak mondott köszönetet a konstruktív ellenzékiségért.A pénteki ülés alkalmával közmeghallgatást is tartottak, a lehetőséggel azonban senki nem élt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!