Autóshow – tizennegyedszer

2019.03.30. 10:00

A hatalmas érdeklődés nem véletlen: a család minden tagjának élmény

Az autózás szerelmesei nemcsak a jó időnek, hanem az Automobil Tuning Show bőséges felhozatalának is örülhettek a mögöttünk hagyott hétvégén.

Káldor András

Mint minden évben, ezúttal is tele volt autócsodákkal a kiállítás Fotó: AMTS

Mint 2006 óta minden tavasszal, idén is hazánk legnagyobb autós kiállítása és show-ja, az Automibil és Tuning Show nyitotta meg az autós szezont, amely ezúttal is hatalmas sikerrel zárt. Az idén is százszázalékos autós rendezvényként bemutatkozó benzingőzös hétvége öt pavilont és hatalmas kültéri területet töltött meg élménnyel, immáron több mint százezer négyzetméteren. A hatalmas évkezdő járműfiesztán nem csak a pavilonok, de a külső helyszínek is csordultig megteltek, mind kiállított autókkal, mind látogatókkal. A rendezvény nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb autós eseményének, de mára a nemzetközi autós és tuningszféra is az év egyik jelentős szakmai és szórakoztató kiállításaként tartja számon.

Mint minden évben, ezúttal is tele volt autócsodákkal a kiállítás Fotó: AMTS

A hatalmas érdeklődés pedig nem volt véletlen. A pazar kiállított gépek sokszínű felhozatala mellett, az AMTS évről évre több élményt kínál látogatóinak, akik között – korosztálytól függetlenül – a család minden tagja megtalálja a számítását. Csaknem 250 önálló kiállító felhozatalában több mint 1500 járművet csodálhattak meg a látogatók, tíz, önmagában is teljes értékű rendezvény volt kint megtekinthető. Az AMTS-en évek óta megszokott autóimportőrök, márkaképviseletek kiállításán a legújabb modellekből válogathattak az érdeklődők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!