Bulvár-celeb

2024.06.16. 11:15

George Clooney és Amal már külön életet élnek, állítja egy bennfentes

Az egykori álompár tagjai 10 év után saját kis buborékjukban élnek és egyre többet vannak távol egymástól.

MW

Fotó: NurPhoto via AFP

Amikor 2014-ben összekötötték az életüket, George és Amal Clooney egy különleges fogadalmat tettek egymásnak. „Az volt a megállapodásunk, hogy nem lehetnek egy hétnél tovább távol egymástól.” Tették mindezt a sűrű időbeosztásuk miatt. Eddig ez jól működött, de úgy tűnik, mindketten megtörtek.

Az elmúlt néhány évben egyre nehezebbnek bizonyult betartani a fogadalmat - George Clooneynak és a feleségének is. „Mindketten hardcore munkamániások, szóval olyan, mintha a saját kis buborékukban élnének” 

- mondta egy forrás az In Touchnak. Hozzátette, George hamarosan egy évre New Yorkba költözik, hogy a Broadwayn szerepeljen - 4000 mérföldre a comói tó mellett álló villájuktól, ahol a család a legtöbb időt tölti. A sztárpár, akik hamarosan 10 éves házassági évfordulót ünnepel, kezd megtörni a nyomás alatt - teszi hozzá a forrás.

 A nap 90 százalékában két nagyon különböző világban élnek, teljesen különböző dolgokkal vannak elfoglalva. Külön életet élnek.

George mindig is hangoztatta, hogy a családja az első. „Nekem nem kell színészkednem” - mondta az Oscar-díjas Clooney 2021-ben. „A feleségemmel ezt a beszélgetést akkor folytattuk le, amikor betöltöttem a 60. életévemet. Azt mondtam, mindketten szeretjük, amit csinálunk, de ügyelnünk kell arra, hogy ne foglaljuk le magunkat ész nélkül.”

Ennek ellenére, még akkor sem tudnak lemondani a munkáról, amikor együtt vannak az olasz villájukban. 

Egyiküknek sem okoz gondot, hogy 18 órás napokat dolgozzon olyan projekteken, amelyekért szenvedélyesen rajonganak

 - mondja a forrás.

Az egyetlen alkalom, amikor egyszerre teszik szabaddá magukat, az a nyaralás. De ha az ember a Comói-tónál él, nem túl gyakran érez késztetés arra, hogy valóban szabadságra menjen. Mindkettejüknek van saját személyzetük, különböző a baráti körük, nincs sok átfedés. A szabadidejüket a 7 éves ikreikkel, Alexanderrel és Ellával töltik, nem feltétlenül egymással. A vörös szőnyegen a boldognak tűnnek, és persze a nyilvánosság előtt mindig áradoznak egymásról, de a barátok azon tűnődnek, hogy vajon megoldják-e ezt a helyzetet. Sok hollywoodi párnak nem sikerül

George Clooney számára a gyerekei a legfontosabbak

„Az ikrek boldogsága a legfontosabb számukra” - mondja a bennfentes. Ha a George és Amal közti szakadék tovább nőne, a gyerekek élete is megváltozna, és a 600 millió dolláros vagyonukat is kockára tennék. (Csak a Comói-tó-villa legalább 100 millió dollárt ér.) A bennfentes szerint a válás felérne egy rémálommal.

A közeli ismerős azt is tudni véli, hogy Amal és George Clooney dolgoznak a kapcsolatukon, megpróbálnak több időt együtt tölteni, de nem feltétlen haladnak jó irányba. Clooney állítólag azért vállalt munkát New Yorkban, mert Amal is több időt lesz ott, ugyanis a Columbia Egyetemen adjunktusaként is dolgozik.

„De nyilván George továbbra is sokat fog utazni, és végeredményben Amal is dolgozni megy New Yorkba... szóval ott sem lesznek együtt" - zárta sorait az ismerős - írja a life.hu.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában