Bulvár-celeb

2024.06.18. 05:00

Kitálalt egy testőr: Angelina Jolie nem olyan anya, mint mutatja

Brad Pitt rossz apa és nem szeretik a gyerekei, de most az is kiderült, hogy Angelina sem egy mintaanya. A sztárpár 2016-ban jelentette be a válását, ám még mindig derülnek ki csúnya dolgok.

MW

Angelina Jolie

Fotó: AFP

Angelina Jolie és Brad Pitt  még 2016-ban beadták a válókeresetet. A férfi állítólag fizikailag bántalmazta legidősebb örökbe fogadott gyereküket, Maddoxot, amit a színésznő nem tűrt tovább. A válás kapcsán szinte minden kérdésben összevesztek, és nem voltak hajlandóak könnyen lemondani semmiről a másik javára. Ha ez nem lenne elég, Pitt gyerekei sorban fordulnak a színész ellen. Az egyik örökbefogadott fia, Pax apját a világ legnagyobb s.ggfejének nevezte, majd saját, vér szerinti lánya, Shiloh egy nagyon szélsőséges lépéssel fejezte ki haragját: úgy döntött, kérvényezi a bíróságon, hogy változtassák meg a nevét, és elhagyhassa apja családnevét, azaz a Pittet.

Nemrég azonban Angelina Jolie egykori testőre, Tony Webb, aki húsz évig dolgozott a színésznőnek – azonban 2020-ban kirúgta őt a világsztár – egészen sokkoló dolgokat mesélt a színésznőről.

Állítása szerint Angelina Jolie megkérte a gyerekeket, hogy kevesebb időt töltsenek az apjukkal, ezt pedig a gyámügyi meghallgatáson Pitt ellen is felhozta volna.

Ezek szerint tudatosan teszi tönkre Pitt és a gyerekei kapcsolatát, ráadásul az alkalmazottait is gyakran megfélemlíti.

„Az asszisztense elárulta, hogy két biztonsági őr is tanúskodhatna a bíróságon a családi ügyeiben. Engem megkért ugyanaz az asszisztens, hogy Jolie parancsára ijesszek rájuk, hogy ne merjék megtenni, különben beperli őket”

– részletezte Tony Webb.

Az elmondottak alapján úgy tűnik, hogy a Tomb Raider-filmek sztárja nagy hatást gyakorol a gyerekeire és az alkalmazottaira egyaránt. Még 2018-ban kiderült, hogy lehallgatja a gyerekek telefonhívásait és elolvassa az e-mailjeiket és SMS-eiket. Brad Pittnek ugyan ma is van láthatási joga, de az már csak a kiskorú gyerekeire vonatkozik.

A testőrök nem félnek szembeszállni Angelinával.

„Akkor is Hollywood leghíresebb párjával voltak, amikor a házasság felbomlott. Az ő segítségükkel talán végre kiderülhet, hogy mi történt valójában” – magyarázta Webb.

Még 2016-ban egy repülőn, az elmondottak szerint, Pitt fojtogatta az egyik gyereket, egy másikat pedig pofon vágott, azonban a bántalmazások már jóval az utazás előtt kezdődtek. A színész tagadta, hogy az eset megtörtént volna, a gyerekek pedig a mai napig az anyjuk mellett állnak, az igazságot azonban az érintetteken kívül csak a testőrei tudják – írja a Hot! magazin. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában