Bulvár-celeb

2024.06.10. 20:05

Rihanna felismerhetetlen lett, dühöngenek a rajongói

Megdöbbentő az új fazon: mintha egykori szexi önmagát már teljesen el is felejtett volna.

MW

Rihanna ma már nem így néz ki

Fotó: NurPhoto via AFP

Egyre több rajongója kezd elfordulni Rihannától, hiszen hiába követelik, hogy valamilyen zenei produktummal is jelentkezzen, már évek óta csak a vállalkozásaiból és annak reklámozásából él. Bár a szépségiparban is nagy sikert aratott, most mégis igénytelen külsővel jelent meg, szinte felismerhetetlen a legújabb képein. Rihanna az új hajápoló termékcsaládja bemutatójára érkezett New Yorkba, és először viselte nyilvánosan a természetes haját, de nem igazán nyerte el vele senki tetszését.

Új frizurájánál csak  öltözéke volt botrányosabb, hiszen dupla melltartóban, bő nadrágban és egy hatalmas barna színű bundában jelent meg az utcán, hasát ismét feltűnően takargatva. 

Legutóbb is öltözködésével hívta fel magára a figyelmet, csak akkor épp rajongóinak küldött vele durva üzenetet, akik még inkább kiábrándultak az énekesnőből - szúrta ki a bejegyzést és a kommenteket az Origo.

Rihanna valószínűleg olvassa a hozzászólásokat, és a kritikákat, de egyáltalán nem érdeli a rajongói véleménye, ugyanis rendkívül goromba módon reagált a követeléseikre.  A 36 éves énekesnő a pólóján küldött egy egyértelmű választ a háborgó közönségnek, melyenaz "I'am retired" azaz nyugdíjba vonultam felirat díszelgett...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában