Teljesen padlóra került

2024.07.14. 11:00

Kate Beckinsale elárulta kórházi kezelésének megrázó részleteit

Újabb aggasztó hírek láttak napvilágot a színésznőről.

MW

Kate Beckinsale brit színésznő az észak-amerikai filmkritikusok díjainak (Critics' Choice Awards) 25. átadási ünnepségén a kaliforniai Santa Monicában 2020. január 12-én

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Christian Monterrosa

Kate Beckinsale januárban veszítette el mostohaapját, Roy Battersbyt, édesanyja 4-es stádiumú rákban szenved, mindezek miatt a világhírű színésznő is komoly egészségügyi válságba került. A trauma olyan súlyos volt, hogy életveszélyes állapotot eredményezett nála, ami miatt hosszú heteket kezelték kórházban – írja a life.hu.

Mostohaapja hirtelen halála annyira megviselte, hogy a kialakult helyzet:

Lyukat égetett a nyelőcsövembe, amitől rengeteg vért hánytam és nagyon nehezen ettem

fogalmazta meg őszintén nemrég a színésznő.

Nem csoda tehát, hogy emiatt szinte kórosan soványra fogyott.

Kate Beckinsale egy ideje nem titkolt egészségügyi problémákkal küzdött. Már márciusban közzétett néhány kórházban készült képet, amelyeket azóta törölt az Instagram-oldaláról, de ezek alapján már sejteni lehetett, hogy komoly egészségügyi problémákkal küzd az 50 éves sztár. Rajongói bíznak abban, hogy a színésznő újra talpra áll majd és rendezőik egészségügyi állapota.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában