Bulvár-celeb

2024.07.12. 06:36

Több évig nem járt be dolgozni egy férfi, hihetetlen, miért bukott le

A cégnél senkinek sem tűnt fel, hogy nem dolgozik.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Jacob Lund

Több évig nem járt be dolgozni, mégis felvette a fizetését egy spanyol férfi. A 69 éves Joaquín García egy nap úgy döntött, hogy elege van, és nem megy be dolgozni. Kíváncsi volt, mennyi időbe telik, amíg munkaadójának feltűnik, hogy nem dolgozik – írja a Bors.

A férfi ekkor már 14 éve egy vízműtelepen dolgozott munkafelügyelőként a helyi önkormányzat alkalmazásában. 

A munkahelyén azért nem tűnt fel senkinek, hogy nem dolgozik, mert egyik oldalon az önkormányzattal állt kapcsolatban, a másik oldalon a vízműteleppel, így mindenki azt hitte, a férfi másik osztályon van éppen.

Végül azért bukott le, mert ki akarták tüntetni, amiért húsz éve a cégnél van. Ekkor viszont elszabadult a pokol, kiderült, hogy hat éve nem jár be dolgozni, az évi 41 500 dolláros fizetését (15 millió forint) viszont mindig felvette.

A férfit végül 30 ezer dolláros büntetésre ítélték, de könnyen lehet, hogy ezt sem kell majd kifizetnie, ugyanis most arra hivatkozik, hogy zaklatták a munkahelyén, és ezért nem járt be.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában