Bulvár-celeb

3 órája

Ez volt az utolsó fotó Alain Delonról

Lánya tette közzé az utolsó képet a legendás színészről, alig lehet ráismerni a fotón.

MW

Alain Delon 1981-ben

Fotó: AFP

Vasárnap reggel a gyermekei közölték, hogy 88 éves korában meghalt Alain Delon.

A népszerű francia filmsztárnak az utóbbi évtizedben több egészségügyi problémája volt: szívritmuszavar, majd arcidegproblémák és visszatérő fejfájás miatt műtötték meg, 2019-ben pedig egy kisebb szélütésen esett át.

Gyermekei hónapok óta heves vitában álltak apjuk kezelését illetően, akinek egészsége több szélütést követően rohamos romlásnak indult. 2024-ben egy francia bíróság gyámság alá helyezte a színészlegenda megfelelő orvosi ellátása érdekében, amit később kiterjesztettek a pénzügyeire, amit sokan elítéltek. 

Az utolsó fotót lánya tette közzé róla a közösségi oldalán kicsivel több, mint egy hónappal ezelőtt. Szívszorító a kép, amihez lánya szeretetteljes sorokat írt:

Delon mindig is Delon marad.

Mindig gyönyörű.
Mindig kifogástalan.
Mindig elegáns.

Mint a jó bor.

Örökké nagyszerű.

Alain Delon temetését szűk családi körben tartja meg a család szombaton, a színész maga kérte, hogy a temetésén csak néhány tucatnyi hozzátartozó és barát legyen jelen, nem akart állami temetést - végrendelkezett arról is, hogy ki búcsúztassa el és hova temessék. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!