Döbbenet

2 órája

Felfoghatatlan: alvó embereket végzett ki a vonaton egy ámokfutó

Négy alvó utast végzett ki különös kegyetlenséggel egy 30 éves férfi. Az áldozatokat véletlenszerűen választotta ki a gyilkos.

MW

A Chicago Transit Authority szerelvényén történt a szörnyű négyes gyilkosság

Forrás: Illusztráció / Shuttestock

Fotó: ChicagoPhotographer

A gyilkosság hétfő reggel történt a Chicago Transit Authority (CTA) vonatán. A vonat biztonsági kamerái felvették, ahogy az elkövető, a 30 éves Rhanni S. Davis átsétál két kocsin, és lelő az egyikben három, majd a másodikban még egy alvó utast.

A rendőrségi jelentés szerint Davis találomra választotta ki az áldozatait, akik nem egymás mellett ültek. Hárman a helyszínen életüket vesztették, a negyedik utas a kórházban halt meg. 

Az áldozatokat az egyik állomáson találták meg a vonat dolgozói, akik azonnal értesítették a rendőrséget. Davis elmenekült, de röviddel később elfogták, és fegyvert is találtak nála. Négy rendbeli gyilkossággal vádolják.

Három férfi és egy nő volt az áldozat, közülük két férfit neveztek meg, a 60 éves Adrian Collinst és a 28 éves Simeon Bihesit – írja a Fox News.

A gyilkosság elkövetője itt hamar kézre került, de volt a chicagói rendőröknek egy hasonlóan szörnyű, de még nehezebb esete is, amelyről az Origo cikkében olvashat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!