Balhé a Copa Américán

2024.07.11. 09:54

Szoboszlai csapattársa a lelátón verekedett a részeg szurkolókkal (videó)

Darwin Núnez vezérletével az uruguayi játékosok az ellenfél részeg szurkolóival verekedtek össze, miután Uruguay 1–0-s vereséget szenvedett Kolumbia ellen.

MW

Kolumbia szurkolói összecsapnak Uruguay szurkolóival

Forrás: AFP

Fotó: Juan Mabromata

Kolumbia a jelenleg a brazil Sao Paulóban futballozó James Rodríguez gólpasszából, Lerma góljával szerezte meg a vezetést Uruguay ellen a 39. percben, és ez a gól el is döntötte a Copa América második elődöntőjét. Frusztrált lehetett a vereség miatt Darwin Núnez is, hiszen a Liverpool csatára által vezetett uruguayi támadósor annak ellenére sem tudott gólt szerezni a meccsen, hogy az első félidő hosszabbításában emberelőnybe került, miután a kolumbiai Munozt durvaságért kiállították – írja a Magyar Nemzet.

Football: Copa America 2024 - Semi final: Uruguay v Colombia
A kolumbiai, Santiago Arias az uruguayi támadóval, Darwin Núnezzel küzd a labdáért
Fotó: Chandan Khanna / Forrás: AFP

A mérkőzést követően elszabadultak az indulatok. Darwin Núnez és másik két urugayi játékos, José Giménez, illetve Ronald Araujo is kiment a meccs után a lelátóra, ahol összeverekedtek a kolumbiai szurkolókkal. A sokkoló esetről készült felvételeken látható, amint a Liverpool sztárja ökölcsapásokat vált az ellenfél szurkolóival.

Az eset után Giménez azzal magyarázta a dolgot, hogy a lelátón helyet foglaló családtagjaikat akarták megvédeni, akiknek a közvetlen közelében részeg kolumbiaiak voltak és inzultálták őket. 

Ez az egész nagyon kínos, nem volt ott egy rendőr sem, aki irányított volna. Meg kellett védeni a családunkat, mert ezek elvesztették a kontrollt a pia miatt

– panaszkodott az Atlético Madridban futballozó Giménez. 

Eredmény, Copa América, elődöntő

Uruguay–Kolumbia 0–1 (0–1)

gól: Lerma (39.)

piros lap: Muñoz (45+1.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!