Nemzetek Ligája

2024.08.30. 13:30

Ronaldo is meghívót kapott a portugál keretbe

Cristiano Ronaldo is meghívót kapott Roberto Martínez szövetségi kapitánytól a labdarúgó Nemzetek Ligájára készülő portugál válogatott 25 fős keretébe – írja az MTI.

MW

A portugál Cristiano Ronaldo a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjének Portugália–Szlovénia mérkőzése előtt a frankfurti Waldstadionban 2024. július 1-jén

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Mohamed Meszara

Az al-Nasszr 39 éves játékosa 130 góllal vezeti a férfiak nemzetközi örökranglistáját, azonban nem sikerült betalálnia az idei kontinenstornán, amelyen a portugálokat a negyeddöntőben búcsúztatta a francia válogatott. A spanyol szakvezető akkor azt mondta, egy új ciklus kezdődik a 2026-os világbajnokságra – Ronaldo akkor már 41 éves lesz.

Először kapott meghívót a Chelsea védője, Renato Veiga, a francia élvonalbeli Lille-ben szereplő Tiago Santos, valamint a Sporting mindössze 17 éves játékosa, Geovany Quenda is.

A portugálok az A csoportban szerepelnek, a skótok és a horvátok mellett a lengyel válogatott lesz az ellenfelük a csoportmérkőzések során.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában