Olimpia

2009.12.11. 16:11

Elintéztük, hogy még ne legyen tél!

FMH - Amikor november közepén meghirdettük Téli utakon elnevezésű akciónkat, két lehetőség közül választhattunk.

Vas Népe

Fórum és ismeretterjesztő cikkek segítségével felkészítjük olvasóinkat a téli utak veszélyeire, s egyben megkérjük őket, hogy a veszélyes útszakaszról, jegesedésről, hótorlaszról értesítsék lapunkat, avagy elintézzük, hogy ne legyen tél, s ezzel egyben felszámoljuk a veszélyforrásokat is. Nos, mi ezt az utóbbi megoldást választottuk. S úgy gondoljuk, a feladatot tökéletesen megoldottuk, nincsenek jegesedések, járhatatlan utak, hóátfúvások. Sőt tél sincs.
 Komolyra fordítva a szót, bár köztudott olvasóink körében, hogy lapunk bármit el tud intézni, a tél eddigi hiánya mégsem a mi érdemünk. S ha minden igaz, hamarosan változik a helyzet, a meteorológiai jelentések ugyanis jövő hétre lehülést és havat ígérnek.
 Mi pedig azt ígértük olvasóinknak, hogy az információkat beküldők között téli tesztvezetést sorsolunk ki. Természetesen ezt az ígéretünket továbbra is tartjuk, csak éppen az eredetinél későbbi időpontban. Január végén lesz a sorsolás, s addigra lesznek minden bizonnyal olyanok is, akik között sorsolhatunk.
Mert a tél minden ellenkező híreszteléssel szemben ezúttal sem fog elmaradni...

Az észrevételeket a [email protected] címre várjuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!