Olvasó

2015.06.25. 12:19

Változatos nyár Nádasdladányban

Nádasdladányban a héten változatos programokkal töltik idejüket azok a diákok akik ezt az elfoglaltságot választották.

Civil Tudósítónktól

Fister Zoltánné Bea és Tóth Anna tanárok foglalkoznak a gyerekekkel. Mint megtudtam tőlük elsősorban azért is van ez a lehetőség mert így a jobb kézügyességgel bíró gyerekekkel többet tudnak foglalkozni és ahol a szülői felügyelet nem megoldható így azok a tanulók sem töltik tétlenül a szünidőt. Bea tanító néni azt is megemlítette ,hogy egy-egy hetet péntekenként kirándulással zárnak le.

Persze anyagi fedezetet mérlegelve csak a környék látványosságait látogatják péntekenként. Például most pénteken Székesfehérvárra utaznak és többek közt a Bory várhoz is ellátogatnak.

A héten szövéssel is próbálkoztak,de papírsárkányok is készültek amit ott jártamkor a vidám gyereksereg eregetett az iskola udvarán,de Jung Ferenc tanár bácsi ígéretet tett nekik,hogy később kiviszi őket a focipályára hogy még szabadabban mozoghassanak a színes sárkányokkal. Látogatásomkor a batikolás előkészületei zajlottak. Ötletes mintázatok jöttek elő a kék és piros ruhafestékbe mártogatott pólókon,száradást követően.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!