Genderpropaganda

2024.06.25. 06:41

Bújtatottan vinnék be az iskolákba az LMBTQ-propagandát

Tovább érzékenyítenék a gyerekeket a homoszexuálisok jogait védő szervezetek – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

MW

A 28. Budapest Pride résztvevői a Városligetben 2023. július 15-én

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A Labrisz Leszbikus Egyesület továbbra is erőlteti a Meseország mindenkié című érzékenyítő mesekönyv terjesztését a gyerekek köré­ben, sőt meseíró kurzust, illetve pályázatot is kiírtak az LMBTQ-kisebbség elfogadtatása érdekében – számol be róla a lap.

A baloldali politikusok és David Pressman amerikai nagykövet által is preferált Pride támogatásával egy könyvesboltban olyan programot szerveztek, ahol pedagógusok és iskolások ismerkedhetnek meg a Meseország mindenkié című mesekönyvvel, illetve részt vesznek egy alsós diákoknak, vagyis hat–tíz éves gyerekeknek tervezett bemutatóórán, majd annak „szakmai megbeszélésén”.

A foglalkozás a tervek szerint négy részből állt: a kiskorúaknak tervezett ráhangolódás után jött a felolvasás, majd a kérdések-válaszok után még rajzos csoportmunka is következett. A Labrisz és a szervezők nem is kertelnek a workshop célját illetően, nyíltan bevallják:

tabuk nélkül, de bújtatottan, például egy mesén keresztül szeretnék bevinni az LMBTQ-propagandát az iskolába, akár alsós diá­kokhoz is.

A teljes cikk ITT olvasható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában