Találkozások

2024.06.17. 18:14

Menczer Tamás: a politika legfontosabb része, amikor azzal is beszéltünk, akivel nem értünk egyet (videó)

A személyes találkozások szépségéről beszélt a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: Menczer Tamás / Facebook

– A politikának ez a csodálatos és legfontosabb része, amikor odamész egy közösséghez, ahol lehet, hogy a tagság megosztó – mondta Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Politikai hobbista című műsorban, melyből egy rövid videót is megosztott a közösségi oldalán. A kormánypárti politikus felidézte: a Covid-időszakban, amikor még lehetett emberekkel találkozni, elment, ahová csak tudott. Fiatal közösséghez, néptáncosokhoz, színjátszókhoz vagy idősekhez. Többször azt mondták neki, hogy ott az elnök nincs velük politikailag, a tagság pedig megosztott, Menczer Tamás mégis a legnagyobb örömmel látogatott el hozzájuk.

Amikor odament, bemutatkozott, és kijelentette: szeretne nekik számot adni arról, hogy miként állnak az országos dolgok a Coviddal, a háborúval vagy éppen a településükkel kapcsolatban. A hogylétükről is érdeklődött, és

ezek a beszélgetések kivétel nélkül pozitív kicsengésűek voltak

 – árulta el a kommunikációs igazgató. – Talán utána azt mondják, hogy a Fideszt nem annyira szeretem, még lehet, hogy ezzel a Menczerrel sem értek egyet mindenben, de idejött közénk. Nem dobálta meg a villamost kővel, tudott velünk értelmesen beszélni, még az is lehet, hogy valamiben közös nevezőre tudtunk jutni. Lehet, hogy valamiben előrébb is tudunk kerülni, és akkor ennek van értelme, én pedig nagyon szeretem ezt a részét a politikának – fogalmazott Menczer Tamás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában