Panelbeszélgetés

2 órája

A Patrióták megjelenésével és Trump győzelmével új lendületet kaphat a konzervatív erők összefogása

Tusnádfürdőn mutatták be az Alapjogokért Központ és a Kereszténydemokrata Intézet közös gondozásában megjelent Alejandro Pena Esclusa: A Neomarxista Rt. választási csalássorozata című könyvet. „A nemzeti erőknek is nemzetközi együttműködésre van szükségük” – szögezte le Németh Zsolt, országgyűlési képviselő a rendezvényen.

MW

Farkas Vajk, Németh Zsolt és Alejandro Pena Esclusa Tusnádfürdőn

Forrás: Alapjogokért Központ Facebook oldala

„A baloldal nemzetközi szervezetrendszerének külső befolyásolási mechanizmusait meg kell ismernünk, és ezzel kell szembeállítanunk a Kereszténydemokrata Internacionálét és a jobboldali hálózatosodást, melynek az Alapjogokért Központ is aktív részese” – mondta Németh Zsolt Tusnádfürdőn, ahol az Alapjogokért Központ és a Kereszténydemokrata Intézet közös gondozásában megjelent Alejandro Pena Esclusa: A Neomarxista Rt. választási csalássorozata című könyvet mutatták be.

Az eseményen a központ madridi irodájának vezetője, Farkas Vajk és Németh Zsolt országgyűlési képviselő beszélgetett a szerzővel.

Alejandro Pena Esclusa – aki 1998-ban elnökjelöltként mérette meg magát Hugo Chávez venezuelai diktátor ellenében – arra hívta fel a figyelmet: nem elég azt mondani, hogy a neomarxizmus rossz, hanem alternatívát kell kínálni vele szemben.

A baloldali mozgalmak nagy problémája, hogy a keresztény értékek nagyon mélyen gyökereznek a nyugati civilizációban

– emelte ki. A könyv bemutatóján a szerző hangsúlyozta: a neomarxisták mindent megtesznek azért, hogy ezeket lerombolják, és megragadják az uralmat.

Ezért relativizálják a hagyományos értékeket, és mossák el többek között a családi értékeket az LMBTQ-ideológiával, illetve folyamodnak választási csalásokhoz világszerte

– mondta el a szerző. Németh Zsolt szerint Magyarországon sem dőlhetünk hátra:

A nemzeti erőknek is nemzetközi együttműködésre van szükségük, és ebben a tekintetben példát kell venniük a nyílt társadalom hálózatáról, valamint annak latin-amerikai társszervezetéről, a Sao Paolo Fórumról, melynek finanszírozásában Soros György mellett a drogkartellek is jelentős szerepet játszanak.

A panelbeszélgetés során hangsúlyozta, hogy ennek a kapcsolatépítésnek fontos állomása az új konzervatív-jobboldali politikai közösség, a Patrióták Európáért frakció megalakulása is – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában