Sorosék jelöltje

2024.07.24. 10:26

Kamala Harris támadásba lendült

A Soros-birodalom által is támogatott Kamala Harris elítélt bűnözőnek nevezte Donald Trumpot. Trump eközben arról írt a közösségi oldalán, hogy az alelnök kudarcot vallott az illegális bevándorlók megállításában, s ideje alatt rekordokat döntött az infláció és a bűnözés az Amerikai Egyesült Államokban – írja a Magyar Nemzet.

MW

Kamala Harris amerikai alelnök beszédet egy kampányrendezvényen a Wisconsin állambeli West Allisban 2024. július 23-án

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Jeffrey Phelps

Az Egyesült Államok alelnöke, a bukott Joe Biden helyére pályázó Kamala Harris élesen bírálta Donald Trumpot, fehér házi kampányának első nagygyűlésén a novemberi választással kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy az egy volt ügyész és egy elítélt bűnöző közötti választás lesz. Republikánus  ellenfelét olyan csalókhoz hasonlította, akik ellen állítása szerint eljárást indított.

„Mindenféle elkövetőt elfogtam” – mondta.

Ragadozókat, akik nőket bántalmaztak. Csalókat, akik becsapták a fogyasztókat, s akik saját érdekükben szegték meg a szabályokat

– tette hozzá.

Amikor pedig republikánus ellenfele neve szóba került az eseményen, sok résztvevő azt skandálta, hogy „zárják be”.

Amint arról a Magyar Nemzet korábban már beszámolt, Harris elnökjelöltségét támogatja a Demokrata Párt jelölési joggal rendelkező delegáltjainak többsége – derült ki a kedden közölt összesítésekből. 

A cikk emlékeztet, hogy 

Kamala Harris elnökjelöltségét a bukott Joe Biden elnök vasárnap biztosította támogatásáról, de a Soros-birodalom örököse, Soros Alex is szinte azonnal jelezte a közösségi oldalán, hogy mellette áll.

Eközben Donald Trump a közösségi oldalán azzal vádolta meg Kamala Harrist, hogy az alelnök mindent elpusztít, amihez hozzáér.

A teljes cikket ITT olvashatja el

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában