Alapjogokért Központ

2 órája

Szánthó: bárki lépjen is Joe Biden helyébe, az a liberális deep state jelöltje lesz, nem a választóké! (videó)

Az Alapjogokért Központ főigazgatója Joe Biden visszalépéséről és a novemberi amerikai elnökválasztás tétjéről beszélt a közösségi oldalán közzétett videóban.

MW

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

Újabb mocsárinvázió várható az Amerikai Egyesült Államokban – jelentett ki videós bejegyzésében Szánthó Miklós, aki a Facebook-oldalára feltöltött videójában azt is elmondta, hogy miért érdekel minket, magyarokat, az, hogy ki lép majd Joe Biden helyére a kampányban. 

Mint mondta a szomszédunkban háború tombol, „az Európai Unió azt sem tudja hány óra, miközben az USA olyan mély politikai válságban vergődik, mint a polgárháború óta talán soha.”

Alig egy héttel a Trump elleni merénylet után az amerikai baloldal és mélyállama megpuccsolta saját elnökjelöltjét. Biztos sokukban felmerül a kérdés, hogy mit jelent mindez? Mi változik Biden visszalépésével?  Nos, szinte semmi. Attól, hogy visszaléptették a jelöltségtől, még januárig ő marad az USA elnöke, s elnökként továbbra is nála a „piros gomb”, ő parancsol az amerikai haderőnek, röviden ő dönt békéről vagy háborúról, valójában csak a háborúról persze

– fejtette ki a főigazgató, aki hangsúlyozta, hogy az sem számít, hogy kit állítanak ki Biden helyett a demokraták. Saját tavaszi előválasztásukat pedig üres színjáttéká silányították, ahol egyetlen valós kihívó sem állhatott rajthoz.

Így Obamáék, Clintonék, Sorosék, vagyis a mélyállam jelölheti ki Biden utódját, és nem a választók. Azt pedig régóta tudjuk, hogy mi kell a washingtoni deep state-nek, a háború. Biden a mocsárlakók jelöltje volt Trump ellen, és bizony az új jelölt is az lesz. Így a novemberi elnökválasztás tétje sem változott. Háború vagy béke. Nekünk pedig béke kell. Nekünk Trump kell

– zárta gondolatait Szánthó Miklós.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában