Radnai Márk

1 órája

Magyar Péter a Tisza Párt legújabb üdvöskéjét próbálta mosdatni

Ismét a hazugságot választotta Magyar Péter, most épp az ujjtöréssel fenyegető alelnökét próbálta mosdatni.

MW

Radnai Márk és Magyar Péter

Forrás: Facebook

Három pontban is hazudott Magyar Péter egy interjúban az alelnökének, Radnai Márknak újságírókat fenyegető botrányával kapcsolatban – hívta fel a figyelmet az Origo.

Múlt szombaton jelentette be Magyar Péter a közösségi oldalán, hogy Radnai Márk lesz pártjának egyik alelnöke. A Tisza Párt elnökének jobbkezéről azonban kiderült, ő sem a higgadtságáról és a szívélyességéről híres, és örömmel törné el két újságíró kezét is. A frissen debütált alelnököt Magyar Péter a Telexnek adott interjújában próbálta mosdatni.

Nincs jó híre a Tisza Párt alelnökének

Radnai Márk egyébként szintén ott volt az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen Magyar Péterrel, amikor a Tisza Párt alelnöke egy őt videózó férfi telefonját elvette, majd a Dunába dobta. Miután Magyar Péter eltulajdonította a videózó férfi telefonját, Radnai volt az, aki elérhetőséget kért az áldozattól, hogy majd később kártalanítsák.

Radnainak a szakmai körökben is meglehetősen negatív volt a megítélése. Az Élet és Irodalom színikritikusa, Koltai Tamás egyik alkalommal úgy fogalmazott róla, hogy nem tud rendezni. Radnai Márk nem fogadta túl jól a negatív véleményt, és egy sms-ben közölte a kritikusával, hogy soha többet ne merjen beülni az előadására, mert eltöri az ujját.

Szia, Tamás! Valaki egyszer azt mondta rád, »kártékony csótány«. Szerinted miért? Ha még egyszer meglátlak bármelyik előadásom közelében, egyesével töröm el minden ujjad. Bezony. Szép nyarat! Menj jó messzire!

A 2015-ben történt kirohanásáért állítólag bocsánatot kért, de azért megjegyezte, hogy nem volt szép dolog azt mondani róla, hogy nem tud rendezni.

Nem sokkal később Radnainak ismét indulatkezelési problémái támadtak, amikor a Librarius kulturális magazin egyik munkatársát, aki a Magyar Narancsban is publikált, szintén ujjtöréssel fenyegette meg.

Az érintett elmondása szerint Radnai telefonon fenyegette meg, hogy eltöri a kezét, ha megjelentet egy interjút. Az újságíró nem tervezte nyilvánosságra hozni a történetet, de miután látta, hogy nem ez volt az első ilyen eset, úgy érezte, „nem árt tudnia a szakmának, hogy ez nem egyszeri kirohanás volt”.

A cikk IDE KATTINTVA folytatódik!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában