Nem először

2024.07.09. 14:20

Magyar Péter utólag átíratott egy vele készült interjút a Blikken

A lap kiadója elismerte, hogy jelentősen átírták a cikk címét, és egy fontos, Gyurcsány Ferencet érintő mondatot kihúztak a szövegből.

MW

Magyar Péter országos körútjának felcsúti állomásán

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Havran Zoltán

Nem volt elégedett Magyar Péter egy vele készült interjúval, a Tisza Párt alelnöke ugyanis utólag, a cikk megjelenése után íratta át a cikket – szúrta ki a Media1, amit a Ringier Hungary, a Blikk kiadója is elismert. A lap közölte, hogy

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnökének kérésére jelentősen átírták az interjú címét, és egy fontos, Gyurcsány Ferencet érintő mondatot kihúztak a szövegből.

Kiderült az is, hogy a Blikk Online újságírója ugyan eleget tett Magyar Péter kérésének, ám nem tájékoztatta sem az olvasókat, sem a feletteseit a megjelenést követő, utólagos változtatásokról.

Az eltüntetett részek között szerepelt az a mondat, amelyben

Magyar Péter döglött oroszlánnak nevezte Gyurcsány Ferencet, a DK elnökét, és az a rész is, hogy Magyar nem tartja politikusnak Gyurcsányt.

A Tisza Párt és Magyar Péter nem kommentálta az esetet, és a lap sem tájékoztatta azóta sem az olvasókat, hogy a cikk már egy Magyar Péter által kért átirat valójában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában