Elképesztő

2024.07.09. 21:49

Megdöbbentő: újabb nő tálalt ki Magyar Péterről (videó)

Néhány nappal a nagy port kavart tinidiszkós botránya után újabb megdöbbentő dolgok derültek ki Magyar Péterről.

MW

Magyar Péter a társkeresőn

Forrás: Tv2

A Facebook közösségi oldalon egy rejtélyes posztban parancsolt megálljt egy nő a politikusnak, állítása szerint vele ugyancsak erőszakoskodott Magyar.

A Tv2 hírműsora, a Tények megtalálta a poszt íróját, aki egy exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar Péter mellett.

Rám feküdt, és akkor mondta, hogy... most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról

– idézte fel a Tényeknek a történteket a nő.

A magát Laurának nevező nő elmondása szerint egy társkereső oldalon, a Tinderen ismerkedett meg Magyar Péterrel, ahol a férfi gyakran vadászott nőkre. Luxuséletet kínálva, például jachtozós képekkel kábította a gyanútlan hölgyeket.

Mint egy szexuális ragadozó, úgy kezd viselkedni. Körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküldi a hímtagját

– emlékezett vissza Laura a megrázó részletekre. Az interjúban azt is elárulta, hogy a személyes találkozóra végül egy ötcsillagos szállodában került sor, de a randevún Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett, így a nő valósággal rettegett tőle. Ezért hiába ostromolta, nem akart lefeküdni a férfival. Magyar először úgy tett, mintha megértené, de nem sokkal később bosszút állt rajta: sértegetni kezdte, majd erőszakosan próbálta kényszeríteni, exeiről mutogatott meztelen képeket, végül előtte kezdett önkielégítésbe.

A sértett férfi megfenyegette a nőt, hogy töröljön minden bizonyítékot a történtekről. Hogy ezt tényleg megtette-e, arról sejtelmesen csak annyit felelt: néhányat azért megőrzött – írja a Magyar Nemzet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában