Pető Intézet

2024.07.27. 18:08

Mozgáskorlátozott fiatalokat láttak vendégül a családjukkal együtt a Művészetek Völgyében

A Pető Intézet által támogatott mozgáskorlátozott gyermekeket láttak vendégül a családjukkal együtt szombaton a Porsche Hungaria Volkswagen márkája segítségével a Művészetek Völgyében.

MW

Résztvevők Kapolcson, a Művészetek Völgyében, ahol a Pető Intézet által támogatott mozgáskorlátozott gyermekeket láttak vendégül a családjukkal együtt

Forrás: MTI

Fotó: Katona Tibor

Oszkó-Jakab Natália, a Művészetek Völgye fesztiváligazgatója a gyermekek fogadását követő megnyitóbeszédében azt mondta: évek óta különböző ügyek mellé állnak, és amellett, hogy színes programot állítanak össze a rendezvény napjaira, különböző intézményekből invitálnak gyermekcsoportokat a völgybe.

Az idén 33 éves fesztivál együttműködése a Volkswagen csoporttal hosszú évekre tekint vissza – tette hozzá.

A Pető Intézettől érkezett gyermekeknek foglalkozásokkal, egyebek mellett az Európa Pont, az Egyszülős Központ és a Magyar Turisztikai Ügynökség programjaival, továbbá vendéglátással is készültek

 – ismertette a fesztiváligazgató.

Baranyai Dorisz, a Pető Intézet Alapítvány kuratóriumi elnöke jelezte: négy család nyolc gyermekével érkezett a Művészetek Völgyébe.

Kovács András, a Porsche Hungaria Volkswagen haszonjármű márkaigazgatója úgy fogalmazott: a fesztivál szellemisége, a Művészetek Völgyében megtapasztalható „határtalan szabadság” áll legközelebb a márka értékeihez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában