Gyors, kényelmes

2 órája

Már 95 járóbeteg-rendelőbe foglalható időpont az EgészségAblak mobilalkalmazáson keresztül

Az EgészségAblak mobilalkalmazáson keresztül egyre több szakorvosi járóbeteg-rendelőbe lehet időpontot foglalni, jelenleg 95 rendelőbe foglalható időpont az EgészségAblak mobilalkalmazáson és az 1812-es EgészségVonalon keresztül – közölte a Belügyminisztérium az MTI-vel hétfőn.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Azt írták, 

az EgészségAblak alkalmazás ingyenes, azzal könnyen, gyorsan és egyszerűen foglalhat bárki magának időpontot járóbeteg-ellátásra országszerte.

Kényelmes, hiszen akár vonaton, akár este, akár hétvégén, bármikor lehet vele egyszerűen időpontot foglalni

– írták.

A Belügyminisztérium tájékoztatása szerint a 95 rendelőben már több százezer szabad időpont közül lehet választani országszerte.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a beutaló nélküli ellátásoknál a beteg maga választhatja meg a rendelőt, így lehetősége van a lehető legkorábbi időpontot kiválasztani. Ezzel is csökkenti az EgészségAblak a várakozási időt, gyorsítja a bejutást a szakorvoshoz.

A tárca vármegyénként közölte azt is, melyik az a 95 szakrendelő, amelybe foglalható időpont. Hozzátették: a lista a következő hónapokban tovább fog bővülni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában