Belső biztonság

8 órája

Határőrizet és kerítés nélkül évente 400-600 ezer illegális bevándorló haladna át Magyarországon

Politikai és ideológiai megfontolásból az Európai Unió a Soros-terv alapján változatlanul be akar engedni évi egymillió illegális bevándorlót, ami súlyos belbiztonsági helyzetet idézne elő a kontinensen – jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a TV2 Mokka című műsorában péntek reggel, írja az MTI.

MW

Rendőrök a magyar–szerb határszakaszon lévő ideiglenes biztonsági határzárnál Röszke közelében 2023. június 6-án

Forrás: MTI

Fotó: Rosta Tibor

Bakondi György azt mondta, az elhatározás emellett társadalmi, politikai, kulturális és vallási hatásokkal is jár.

Emlékeztetett: a Németországba érkezett illegális bevándorlók három év után már állampolgárságot kapnak, szavazati joggal együtt. El lehet képzelni, hogy az újonnan bevándorolt muszlim tömegek nem a konzervatív, keresztény pártokra fognak szavazni – mondta a főtanácsadó.

Bakondi György szerint az Európai Egyesült Államok létrehozása és a nemzeti keretek fellazítása olyan politikai és ideológiai cél, amelynek megvalósításához fontos eszköz az illegális bevándorlás. Úgy fogalmazott: Magyarországnak történelmi küldetése van abban, hogy oltalmazza a magyar embereket és az EU-t saját elképzeléseinek súlyos következményeitől.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója hangsúlyozta,

határőrizet és kerítés nélkül évente 400-600 ezer illegális bevándorló haladna át Magyarországon, hozzátéve, ez a közbiztonságot, közrendet és a magyarok biztonságérzetét alapjaiban rendítette volna meg.

A kormány elkötelezett a magyar emberek érdekeinek védelme és a belső biztonság megőrzése mellett – jelentette ki a belbiztonsági főtanácsadó.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában