Komoly késések

2 órája

Káosz a Keleti pályaudvaron: kisiklott egy Intercity

A Mávinform azt közölte, az elővárosi és távolsági vonatok sem tudnak bejutni a pályaudvarra.

MW

Kisiklott Intercity vonat a Keleti pályaudvar közelében 2024. augusztus 25-én

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

Kisiklott a Kolozsvár felől Budapestre tartó InterCity vonat a Keleti pályaudvar közelében vasárnap este, emiatt jelentős korlátozásokra, késésekre, vonatkimaradásokra kell számítani - közölte a vasúttársaság honlapján a Mávinform.

Azt írták, az elővárosi és távolsági vonatok sem tudnak bejutni a pályaudvarra. A Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon közlekedő vonatok csak Kőbánya felsőig közlekednek. A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonali szerelvények Rákosig járnak. A Budapest-Pécs és a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonal Keleti pályaudvarra közlekedő vonatai Budapest-Kelenföld állomásról fordulnak vissza.

Hozzátették, a vasúti jegyek érvényesek az M2-es metrón a Keleti és a Déli pályaudvar között, az M4-es metró teljes vonalán, a 37A villamoson, a 161-es és 168E buszon.

Késnek a vonatok Csehország és Szlovákia felől csütörtökig

A cseh vasút hálózatán pályafelújítást végeznek, ezért augusztus 29-ig a Budapestről induló és oda érkező nemzetközi vonatok a külföldi szakaszon módosított menetrend szerint, egyes vonatok kerülő útvonalon, hosszabb menetidővel közlekednek - közölte a Mávinform vasárnap a honlapján.

A Magyarországra Szobnál belépő nemzetközi vonatoknál általában 40-60 perces, esetenként nagyobb késésre kell számítani - hívták fel a figyelmet.

A korlátozásban érintett vonatok külföldi szakaszon érvényes változásai elérhetők a https://www.mavcsoport.hu oldalon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában