Ismét lebukott

2 órája

Korábban kigúnyolta a kiváltságosokat, most VIP-ként bulizott Magyar Péter

„Nem könnyű az élet a VIP-ben” – így gúnyolódott a labdarúgó Európa-bajnokság idején más politikusokon a Tisza Párt vezetője. Ám kiderült, hogy nem veti meg a luxust, ugyanis csütörtökön este a Sziget fesztiválon a VIP részlegen bulizott barátai társaságában – szúrta ki a Metropol.

Magyar Péter hiába tagadja, nem veti meg a luxust

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Amíg Magyar Péter az emberek előtt próbál úgy tenni, mint aki messziről kerüli az olyan helyeket, ahol kiváltságosként kezelik, a valóságban folyamatosan exkluzív bulikban tűnik fel a nyári éjszakában.

A hétvégéit rendszeres bulizással töltő politikus – legutóbb a budapesti alvilág kedvenc éjszakai VIP klubjában, a LOCK-ban tartott szigorú regisztrációhoz tartott partyt – most a Sziget exkluzív, a Porsche által „prezentált” VIP szektorában töltötte az éjszakát, ahol testőrei szigorúan figyeltek rá. A 24.hu portál azonban mégis lencsevégre kapta a Tisza Párt elnökét és baráti társaságát a Sziget fesztivál  VIP részében. 

 


A fesztivál hivatalos oldala szerint a csütörtöki napra egy VIP-jegy 77 500 forintnál kezdődött, a Metropol információi szerint Magyar azonban nem csak magának, hanem barátainak is szerzett VIP-jegyet, amiknek összege így összesen többszázezer forintra rúgott.

Az eredeti cikkért kattintson IDE. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában