Tisza-parti

2 órája

A budapesti alvilág kedvenc helyén tartott privát bulit Magyar Péter

A Metropol információ szerint csak azok léphettek be az előzetesen meghirdetett partira, akik regisztráltak, de ők is csak a borsos „támogatói” díj megfizetése után.

MW

Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje beszédet mond a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, Budapesten 2024. április 26-án

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A Metropol arról ír, hogy információi szerint

péntek este a budapesti alvilághoz köthető luxus szórakozóhelyen, a budai Lockban tartott „privát Tisza-partit” Magyar Péter.

Magyar a lap értesülése szerint pénzgyűjtő akciónak is szánta a partit, hívei egy előzetesen megvett tízezer forintos VIP-jegy megvásárlásával juthattak be az exkluzív lehetőségeket nyújtó luxusklubba. Amelynek egyik jellemző szolgáltatása a legénybúcsúk szervezése a „szeparált VIP-szobákba”.

A szórakozóhelyről érdemes tudni, hogy korábban Vizoviczki László volt a tulajdonosa, akit 2020-ban jogerősen hét és fél év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság. Vizoviczki ügyében többéves nyomozás után folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés, minősített adatokkal való visszaélés és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Ítélőtábla katonai tanácsa hozott végül ítélet.

A Metropol továbbá arról ír, hogy

Vizoviczki után a pesti éjszakában jártas ukrán milliárdos Uszikov családhoz került a szórakozóhely.

Ennek a családnak fontos tagja a ma is börtönben lévő Uszikov Alex, akit a maffiabűncselekmények iránt érdeklődők korábban Turek néven ismerhettek.

A szórakozóhely tulajdonosai annyira megtisztelve érezték magukat Magyar Péter megjelenésétől, hogy egy rövid ideig még a klub nyilvános honlapjára is kitették a Tisza-partit.

További részletekért kattintson.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában