Mutatjuk a számokat

18 órája

Orbán Viktor tarolt a TikTokon, nagyon népszerű a fiatalok körében

Orbán Viktor simán veri az ellenzéket a TikTokon is, a kormányfőre kíváncsiak a legtöbben a platformon.

MW

Orbán Viktor miniszterelnök (k) a XVII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján a Hungexpo Kongresszusi Központban 2024. április 24-én. Jobbról Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A TikTok elterjedésével a legnépszerűbb hazai és külföldi politikusok sem kerülik meg a leginkább fiatalok által használt platformot, sőt láthatóan egyre nagyobb elánnal igyekeznek a TikTokra is tartalmat gyártani – írja a Mandiner. A portál megvizsgálta, hogy hány követővel rendelkezik Orbán Viktor miniszterelnök és a legismertebb hazai, ellenzéki politikusok a TikTokon.

Kiderült, hogy

a követők száma alapján az első helyért járó díjat a közel 200 ezer követővel rendelkező Orbán Viktor,

a második helyet a közel 125 ezer követővel rendelkező Toroczkai László, míg a dobogó harmadik helyét a közel 96 ezer követővel rendelkező Karácsony Gergely érdemelte ki a TikTokon.

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke még Karácsonytól is eléggé le van maradva, mivel 90 ezren követik a platformon,

Gyurcsány Ferenc ebben a versenyben is hátul kullog, ugyanis alig több mint 20 ezren kíváncsiak a volt kormányfő által megosztott tartalmakra.

További részletekért kattintson.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában