Wokolimpia

3 órája

Rákay Philip: nem csoda, ha úgy érzi az ember, hogy megőrült a világ

Rákay Philip is kifejtette véleményét az olimpián a nők között bokszoló férfiről, Imane Khelifról.

MW

Rákay Philip is csatlakozott a Wokebusters kezdeményezéséhez

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

„Sokkoló és egyben gyomorforgató, ami a párizsi olimpia körül történik. Egy héttel ezelőtt azt kellett végignéznem a családommal, hogy az egyik legmagasztosabb eszmére épülő világverseny megnyitóján tort ül a szubhumán deviancia, hogy kéjesen gyalázzák a kereszténységet, hogy drag queenek és mindenféle beteg struktúrák gúnyolják Leonardo da Vinci örök érvényű Utolsó vacsoráját, meggyalázva ezzel több milliárd ember hitét és értékrendjét” – idézi az Origo Rákay Philip írását.

Tegnap este pedig egy magát nőnek álmodó férfi ütötte ki brutálisan ellenfelét a női ökölvívásban. Sosem feledem az olasz bokszoló lány elkeseredett zokogásának látványát

 – mondta Rákay, aki kiemelte, hogy:

Nem csoda, ha úgy érzi az ember, hogy megőrült a világ.

Talán soha nem volt még nagyobb szükség arra, hogy a lehető legmagasabbra emeljük a normalitás zászlaját, a deviancia, a kibillent, beteg provokáció, az abnormalitás, a woke-idiotizmus ellen harcolva. Ezért csatlakoztam magam is a Wokebusters kezdeményezéséhez, és arra kérek minden jóérzésű embert, tegyen így ő is! Állítsuk meg együtt az őrületet! – zárta sorait.

Az Alapjogokért Központ legújabb kezdeményezéséhez való csatlakozásáról Szánthó Miklós is beszámolt Facebook-oldalán:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában