Cáfolat

2 órája

Gyopáros Alpár: nem lesz Vitnyéd-Csermajorban migránstábor! (videó)

Közösségi oldalán cáfolta Magyar Péter légből kapott híreit Gyopáros Alpár.

MW

Gyopáros Alpár, a Miniszterelnökség modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztosa, fideszes országgyűlési képviselő beszédet mond a Magyar falu program keretében elkészült játszótér átadásán Mórichidán 2024. május 26-án

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

Pár napja Vitnyéd és Csermajor települések nevét szinte az egész ország megismerte - mondta közösségi oldalán közzétett videójában Gyopáros Alpár. 

Az egykori tejipari szakiskola területén felújítás kezdődött - tette hozzá. 

A politikus azt mondta: a munkálatok okán ellenzéki politikusok és baloldali médiumok azonnal rémhír-terjesztésbe kezdtek! Mindenféle információ nélkül politikai szerencsehuszárok, köztük Magyar Péter, hergelik az embereket, napok óta szítják a kedélyeket!

Gyopáros Alpár elmondta: miniszterelnök úr személyesen is megerősítette:

Nem lesz Vitnyéd-Csermajorban migránstábor!

Magyar Péter egyszerűen hazudik, hergel, félelmet kelt! Pont az ellen hangol, amit egyébként Brüsszelben támogat - tette hozzá a politikus.

Az itt látható épületekben eddig - jogtalanul - ukrán menekültek tartózkodtak. Az épületeket teljesen lelakták, az ingatlanokat tönkretették. Az üzemeltető most ezt hozza helyre - magyarázta el Gyopáros Alpár.

Hozzátette: mi, itthon és Brüsszelben is egyet mondunk:

nem kérünk a menekülttáborokból, nem kérünk az illegális migrációból!

Szeretném ezért megnyugtatni a vitnyédieket - mondta a Fideszes politikus

a kormány az álláspontján nem változtatott!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában