Vélemény

2 órája

Menczer Tamás szerint Magyar Péter notórius hazudozó (videó)

Ez az egyik oka annak, hogy a Fideszben sohasem kapott politikai munkát – fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Magyar Péter egy notórius hazudozó. Ez az egyik oka annak, hogy a Fideszben sohasem kapott politikai munkát. Mindig kért, könyörgött, pitizett, de soha nem kapott, és ennek egyik oka az, hogy egy notórius hazudozó. Most a bevándorlásról hazudozik. Az igazság azonban az, hogy amíg az Orbán-kormány vezeti az országot, Magyarországból soha nem lesz bevándorlóország, és soha, sehol nem lesz migránstábor

– hangsúlyozta a Facebookra feltöltött videójában Menczer Tamás.

"Ha Brüsszel azt akarja, hogy engedjük be a bevándorlókat, akkor összegyűjtjük őket, felrakjuk a buszra, és elvisszük Brüsszelbe von der Leyen asszonynak ajándékba. De Magyarországon egy sem marad. Ez egészen biztos" – tette hozzá Menczer Tamás. 

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Magyar Péter brüsszeli szabályokat akar:

Pontosan tudjuk, hogy a brüsszeli szabályok hova vezetnek. Látjuk ezt Németországban, Franciaországban és sok más országban is. Ártatlan emberek tömegeit gyilkolják meg. Mi ezt soha nem fogjuk engedni. Számunkra a magyar emberek biztonsága a legfontosabb

– hangsúlyozta Menczer Tamás.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában