Paktum

8 órája

Magyar Péter brüsszeli migrációs szabályokat akar, ezzel elárulja a magyar embereket (videó)

Menczer Tamás a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója közösségi oldalán „tette helyre” a Tisza Párt elnökét.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke

Forrás: Facebook/Magyar Péter

„Ma azt állítottad, hogy a kormány csak szavakban utasítja el a bevándorlást, és képtelenek vagyunk megvédeni a határokat” – mutat rá a kommunikációs igazgató Magyar Péter képtelen állítására. Menczer Tamás a videójában hívja fel a figyelmet arra, hogy mekkora jelentősége van a déli határt védő kerítésnek.

A határokat pedig a mi döntésünk alapján rendőrök és határvadászok védik az életüket kockáztatva. Szerinted ők alkalmatlanok?! Te hátba támadod őket?! Már 1 millió határátlépési kísérletet akadályoztak meg

 – hangsúlyozta az igazgató.

„Köszönetet és tiszteletet érdemelnek, és nem a te hazugságaidat és vádaskodásaidat. A helyzet világos, te brüsszeli szabályokat akarsz, mert ezeket a szabályokat csodálatosnak tartod, ezt le is írtad, és ezzel el is árulod a magyar embereket. Mi biztonságot akarunk, mert számunkra a magyar emberek sokkal fontosabbak, mint a brüsszeli szabályok” – zárta gondolatait Menczer Tamás.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában