A válaszok magukért beszélnek

2 órája

Magyar Péter nem akarta elárulni, hogy ütött-e vagy sem az Ötkertben (videó)

Magyar Péternek adott igazat a Fővárosi Törvényszék első fokon a Mandiner ellen indított perben. Az ügy bírája dr Uzsoky Ágnes volt, aki bírói kinevezése előtt még a Klubrádió jogi képviselőjeként járt el. A Tisza Párt elnökével a tárgyalás előtt a lap riportere készített egy rövid interjút.

MW

Magyar Péter

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Havran Zoltán

Érdekesség, hogy Uzsoky férje az a Szigeti Péter, aki Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt, 2006-ban lett az Országos Választási Bizottság tagja, és aki egyébként 1989-ben még az MSZMP KB Társadalompolitikai Osztályán dolgozott.

Magyar Péter nem tagadja, hogy ütött az Ötkertben

A hétfői tárgyalás egyik legfontosabb kérdése az volt, hogy nevezhető-e zaklatásnak, amit Magyar Péter tett nyáron az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen. A Mandiner egy tanú meghallgatását is indítványozta, aki alátámasztotta a lap és a fél magyar sajtó állítását, de a bíró végül mégis Magyarnak adott igazat.

A Mandiner által beidézett tanú arra is kitért, hogy látta, ahogy Magyar a szórakozóhelyen odasimul fiatal nőkhöz, fogdossa őket, akik ezután sikítva elszaladtak tőle. A bíró viszont az ítélet meghozatalakor ezt a vallomást úgy értékelte, hogy a tanúvallomás nem igazolja a zaklatás megtörténtét.

A bírósági tárgyalás előtt Magyar Péter nem volt hajlandó válaszolni a Mandiner kérdéseire arról, hogy megütötte-e a férfit, aki felvette a telefonjával, amit aznap este Magyar művelt a diszkóban, valamint arra sem, hogy bedobta-e a férfi telefonját a Dunába.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában