Elemzés

2 órája

Magyar Pétert a hatalomvágy mellett a sértettség is vezérli

Amikor a politikus Brüsszelben tárgyal, ugyanazokat a vélelmezett vádakat hajtogatja, mint Dobrev Klára.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt) elnöke

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Hiába vallja magát Magyar Péter jobboldali, illetve szuverenista identitású politikusnak, ha megnézzük a kormánnyal szembeni kritikáját és a viselkedését, akkor tökéletesen beleillik a Nyugatot másoló, globalista érdekeket kiszolgáló hazai balliberális oldal mezőnyébe – mondta az Origónak adott interjújában Nagy Ervin politikai elemző - szemlézte a Magyar Nemzet.

 A szakértő rámutatott:

amikor az Orbán-kormányt támadja a közösségi oldalán vagy a fórumain, ugyanazokat a kliséket halljuk tőle, mint Gyurcsány Ferenctől.

Szavai szerint amikor a politikus Brüsszelben tárgyal, ugyanazokat a vélelmezett vádakat hajtogatja, mint Dobrev Klára, azzal a különbséggel, hogy Magyar Pétert a hatalomvágy mellett a sértettség is vezérli.

Az elemző felidézte, Horn Gyula – aki a karhatalmista múltját firtató kérdésre pökhendin azt bírta válaszolni, hogy „Pufajkás voltam. Na és?” – sokat tett azért, hogy a múlttagadás kommunista hagyománya következmények nélküli baloldalt hozzon létre Magyarországon. Ezt a „hagyományt” vitte tovább Gyurcsány Ferenc is, aki az őszödi beszéd és a rendőrterror után sem mondott le.

A baloldalon nincs következménye semmilyen morális botlásnak vagy bűnnek, és ez máig így van. Úgy tűnik, hogy a baloldali szavazók is elfogadták ezt, és sokkal hamarabb megbocsátják a politikusok bűneit, mint azt a hazai jobboldalon, vagy éppen más országokban tapasztalhatjuk


– fogalmazott.

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában