Árvíz

12 órája

Menczer Tamás keményen odaszólt a Tisza párt elnökének

A kormány már akkor számos válságot kezelt, amikor Magyar Péter, mint Vargáné élte gondtalan életét – írta Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója hétfői Facebook-bejegyzésében.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt EP-képviselője sajtótájékoztatót tart Strasbourgban a júniusi választások eredményeképpen létrejövő Európai Parlament (EP) alakuló ülésének napján, 2024. július 16-án

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

„Peti, a kiskakas azt gondolja, ha ő nem kukorékol, nem kel fel a Nap” – fogalmazott bejegyezésében Menczer Tamás, hozzátéve, hogy köszönettel vették, de elutasították Magyar Péter jelentkezését a Miniszterelnöki Programirodába.

A kormány már akkor számos válságot kezelt – árvíz, vörösiszap, Covid, bevándorlás stb. – amikor te még, mint Vargáné élted gondtalan életedet. Ha szükség lesz bölcs észrevételeidre, azonnal szólunk, addig, kérlek, várj türelemmel!

– írta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke hétfőn szintén a Facebookon arról írt: helyes döntésnek tartja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök elhalasztotta strasbourgi útját.

Korábban Rétvári Bence is üzent Magyar Péternek: „a rémhírterjesztés nem segíti a védekezést, a gátakon védekezni kell, nem politizálni.”  A belügyminiszter helyettese a Duna mellől reagált a Tisza Párt elnökének nyilatkozataira, amelyek szerint sem a katasztrófavédelem, sem a honvédség, sem a rendőrség nem segíti az árvíz elleni védekezést – írja a Magyar Nemzet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában