Találó észrevétel

2 órája

Az okostelefon is fontos, de talán kezdjük a szövegértéssel (videó)

„Helyes döntésnek tartom, hogy az okostelefonokat az oktatás előtt le kell adni. Tehát a magyarok azon nagy többségéhez tartozom, akik szintén így gondolják ezt. És az oktatás után a diákok természetesen vissza is kapják a telefonjaikat. Azonban ha az órán a tanítás alatt a tanár döntése alapján erre szükség van, akkor természetesen használhatják a diákok” – mondta új videójában Menczer Tamás.

MW

Illusztráció

Forrás: Vas Népe

Fotó: Unger Tamás

A kormánypártok kommunikációs igazgatója arra a felvetésre is válaszolt, hogy mit gondol arról, hogy a fejlődő világban egyre több haszna lesz az okoseszközök használatának, és hogy ezzel „csak hátrányosabb helyzetűek lesznek a magyar diákok, ha nem tudják az okostelefonokat használni”.

Ez nem igaz. Az, hogy az okos eszközök nem lennének a tananyagban benne, és nem használhatják ezeket, és ezzel a tudásukat nem bővíthetik, ez egyszerűen nem igaz. Épp ezért mondtam el, ha szükség van rá, használhatják a diákok az okostelefonjaikat. Bocsánat, egy általános órán, ahol nincs szükség elektronikus eszközre, okoseszközre, mégis mi keresnivalója lenne a mobiltelefonoknak?

 – fogalmazott Menczer Tamás a videóban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában