Hirdetés

2024.08.05. 08:00

Hat nemzetközi világsztár és több száz hazai előadó lép fel a Partfürdőn

Zara Larsson, Kamrad és Armin van Buuren mellett a Coca-Cola SZIN-en zárja a nyarat Nusha, Sikdope és Matroda is. A hírek szerint a legnagyobb nyárzáró fesztiválon már teljes a nagy helyszínek programja.

PR cikk

Idén is hatalmas bulira számíthatunk augusztus végén a legnagyobb múltú hazai fesztiválon, a Szegedi Ifjúsági Napokon, amely tavaly Coca-Cola SZIN néven frissülve emelte magasabb szintre a fesztiválozás élményét.

A hat nagyágyú

Az elmúlt évek hagyományai szerint nálunk zárják a nyarat a haza zenei paletta legnagyobb kedvencei, de évente szívesen adunk teret ifjú, feltörekvő tehetségeknek is

– mondta Kolonics Erika, a SZIN fő szervezője.

 

Természetesen minden évben nemzetközi sztárokat is meghívunk. Az már ismert, hogy idén az EDM egyik legbefolyásosabb alakja, Armin van Buuren lép fel nálunk, az I Believe című dalával elsöprő sikerrel a zenei toplisták élére robbanó Tim Kamrad, illetve az új albumának dalait Magyarországon élőben először nálunk bemutató Zara Larsson

– tette hozzá a fő szervező.

A nemzetközi fronton hozzájuk csatlakozott most három új fellépő. Eszerint a Coca-Cola SZIN-en fellép majd a house egyik legaktuálisabb előadója, a nemzetközi fesztiválok egyre inkább kihagyhatatlan előadója, Matroda. Szintén itt lesz a legnagyobb technobulik állandó szereplője, az egyedülálló román művésznő, Nusha, valamint az európai trap és bass szcéna jelenleg egyik legfelkapottabb tagja, Sikdope.

 

Nagyszínpadi felhozatal

A nagy helyszíneken pedig már felsorakoztak az idei fellépők, nézzük elsőként a Nagyszínpadot, ahol Zara Larsson, Armin van Buuren és Kamrad mellett itt zárja a nyarat Azahriah is.

Fellép Dzsúdló, a Halott Pénz, Majka és a Bagossy Brothers Company. Jön Rúzsa Magdi, a ValMar, a Wellhello, ByeAlex és a Slepp, továbbá a Hűvös, a Pandóra Projekt, az Ivan & the Parazol és Deniz.

A BP Nagyszínpad kínálata

Itt mindennap a Hangfoglaló Program feltörekvő tehetségei indítják a bulit, a Coca-Cola SZIN négy napja alatt pedig itt lép fel: Bonilevine, a Parno Graszt, Saya Noé, a Metallicum, a BSW és a Gang, a Honeybeast, a Pogány Induló és az Ótvar Pestis, a Magna Cum Laude, a Margaret Island, a Punnany Massif, T. Danny, Beton.Hofi, a Follow the Flow, a Carson Coma, Krúbi, Horváth Tamás, és ezen a helyszínen a Necc Party zárja majd a SZIN-t.

 

Aréna hajnalig

Az Aréna délutántól hajnal 5-ig ontja a programot minden fesztiválnapon. A felhozatalban pedig Solére, Lil Frakk, bongor, Kristoaf, Jaber, Sisi, 6363, Ajsa Luna, Mehringer, Co Lee Live Band, Platon Karataev, Rácz Gergő, Kkevin, Hundred Sins & Friends, OTL-Ibbigang x Gyuris, Ekhoe, Analog Balaton, Ganxsta Zolee és a Kartel, Bruno x Spacc, Mirror Glimpse, a K-OSZ Disco szerepel.

Szerda éjfél után, hajnalba nyúlóan Metzker & Friends: azaz Koósz Milán, Metzker Viktória, Pumped Gabo és Pixa zenél.

Csütörtökön ugyanebben a sávban a Next Level csapata, így Gemcamp, Dublic, SIKDOPE, Schomey és Tomzy & Danieng tölti be a teret.

Pénteken a Carbon Techno & SZIN presents: Dain Farrel, NUSHA, GAGA, Robin Futaki visz a másnapi napfelkeltébe.

A zárónapon pedig Willcox, JoerJunior, MATRODA és CHRSTPHR teszi ugyanezt.

 

SZTE Színpad

A nagy helyszínek közé tartozik az SZTE Színpad, ahol tehetségkutató-nyertes zenekarok lépnek majd fel, továbbá: Juhász Zoli és Zenekara, 5figures, Kies, Képlet, Fiúk, Myra Monoka and the Beat Buddiez, Blahalouisiana, Lazarvs, Bohemian Betyars, Csík Zenekar, Hiperkarma, Csaknekedkislány, Paddy and the Rats, Anima Sound System, 30y, Manuel, Esti Kornél, AWS, Fish!, Bëlga, Curtis Live, Lagzi Feszt, Elefánt örvendezteti meg a közönséget, a Coca-Cola SZIN-t pedig itt a Technoid Community bulija zárja.

Gyere velünk!

Persze a gazdag felhozatal mellett más érvünk is van, miért zárd a nyarat ismét a SZIN-en!

Ha vár a suli, de te nem várod,
Ha a nyarat búcsúztatod,
Ha lazítanál az örökké tartó melóban,
Ha végre mulatnál egyet a gyerek nélkül,
Ha először mulatnál együtt a gyerekeddel,
Ha a kedvencedet élőben is szeretnéd meghallgatni,
Ha a haverokkal buliznál egy fergetegeset,
Ha már alig várod az év legnagyobb durranását,

akkor GYERE LE A PARTFÜRDŐRE, MI IS OTT LESZÜNK!

Jegyek: https://szin.org/jegyek/
Friss infók: https://www.facebook.com/szin.official/

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában