Hirdetés

2024.08.13. 08:00

Kis iroda, nagy álmok: Hogyan tör Európába a Grosz Utazás?

Szeretné megtudni milyen kalandok várják? Olvassa el cikkünket, hogy megtudja milyen utazási lehetőségeket kínál a Grosz Utazás!

PR cikk
 

https://groszutazas.hu/provance-es-a-cote-d-azur-del-franciaorszag-mesevilaga

Az utazás az emberi lélek egyik legősibb vágya, amely lehetőséget nyújt új kultúrák, tájak és emberek megismerésére. Az utazási irodák ebben játszanak kulcsszerepet, hiszen szakértelmükkel és tapasztalatukkal segítik a tökéletes utazási élmény megvalósítását. Az utazók számára biztosítják a biztonságot, a kényelmet és az élményt, amely egyedivé és emlékezetessé teszi az utazást.

Felkerestük a Grosz Utazás ügyvezetőjét, hogy meséljen nekünk a cég fejlődéséről, céljairól és az utazás iránti elkötelezettségről.

 

Mesélne nekünk az iroda indulásáról és főbb célkitűzéseiről?

Irodánk 1990-ben azzal a céllal jött létre, hogy elkötelezetten szolgálja azokat, akik felejthetetlen utazási élményekre vágynak. Cégünk kezdetben főként Európa központú utazásokat kínált, melyek között elsősorban buszos városlátogatásokra összpontosítottunk, de ma már repülős utazások is egyaránt szerepelnek. Legyen szó egy hétvégi kiruccanásról vagy hosszabb nyaralásról, programjaink mindig izgalmas és változatos élményt nyújtanak.

 

Melyek a legnépszerűbb úti céljaik?

Utazásaink során Európa ikonikus városait fedezhetik fel utasaink, mint Barcelona, Párizs, Bécs, Prága, Krakkó, Amszterdam és Isztambul. Különös figyelmet fordítunk a Balkán régióra, például Bosznia-Hercegovinára, Albániára, Montenegróra, hogy utasaink egy kevésbé ismert, de rendkívül gazdag kulturális örökséggel rendelkező területet ismerhessenek meg.
https://groszutazas.hu/del-albania-es-korfu-repulovel

 

Mi különbözteti meg a Grosz Utazást a többi utazási irodától?

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy utasaink mindig központi szállásokat kapjanak, és képzett idegenvezetőink, valamint figyelmes és profi buszsofőrjeink biztosítják a felejthetetlen élményeket. Emellett folyamatosan alkalmazkodunk a piac igényeihez, és változatos programokat kínálunk, amelyek rövidebb nyaralásoktól a hosszabb városlátogatásokig terjednek.

 

Milyen újdonságokkal szolgál cégük a közeljövőben?

Örömmel jelentjük be, hogy cégünk bővült, és mostantól nemcsak Székesfehérváron a Fő utca 4-es szám alatt, hanem Győrben a Magyar utca 8. alatt is lehetőségük van jelentkezni utazásainkra. Mindemellett folyamatosan bővítjük kínálatunkat a piaci igényeknek megfelelően. Szeretnénk, hogy még több utazónak tudjuk kielégíteni utazási szükségleteit, és lehetőséget biztosítsunk utazásaink lefoglalására akár más városban is.

 

Hol tudhatnak meg többet az érdeklődők az utazási ajánlataikról?

Látogassanak el honlapunkra, a www.groszutazas.hu címre, ahol részletes tájékoztatást találnak utazásainkról és programjainkról. Szabad helyeinkről telefonon a 06 22 315 662 vagy email-en a [email protected] lehet érdeklődni.

Szeretettel várjuk őket irodáinkban Székesfehérváron és Győrben is!

 

Jelenleg népszerű ajánlataink:

Vác – Vácrátóti Arborétum – hajózás 2024. augusztus 31.
Bohinji-tó és a Bledi-tó 2024. szeptember 7.
Dél-Albánia és Korfu repülővel 2024. szeptember 20-27.
Prágai séták (Prága egy hétvége alatt) 2024. szeptember 21-22.
Provence és a Côte d’Azur 2024. szeptember 24-30.
Advent New Yorkban 2024. december 4-10.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában