Október 1.

2022.09.21. 15:00

Kultúrpiac után Teríts-meríts

S. Töttő Rita

Remek programmal várta hétvégén az érdeklődőket a Klausz Gábor Könyvtár és Kulturális Központ Gárdonyban: kultúrpiacot nyitottak a teraszon, ahol régi köteteket, bakelit lemezeket vásárolhatott a látogató. A bevétellel pedig a könyvtárat támogatták. A kultúrpiacon mindenféle könyv helyet kapott a gyerekeknek szánt meséktől kezdve a művészeti témájú alkotásokon keresztül a szótárakig, regényekig. A könyvtárasok segítségével könyvjelzőt, Sara Berti művésznő segítségével pedig kézműves alkotásokat készíthettek az érdeklődők.

Hamarosan újabb hasonló rendezvénnyel készül a város: október 1-jén a polgármesteri hivatal előtti tér ad otthont az Őszi Teríts-meríts Fesztiválnak. Lesz főzőverseny, mézeskalács készítés, játszóház, kukoricamorzsolás- és fosztás, valamint kemencés finomság is. Ez az esemény ad alkalmat arra is, hogy az idősek világnapja alkalmából felköszöntsék a város szépkorú lakóit is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!