Reklám

2015.06.14. 00:01

A modern kávékultúra (x)

Tamp&Bull Espresso Bar olyan egyedi színt hozott a hazai kávézók életébe, hogy már a nyitás napján tolongtak az emberek a kávékülönlegességeikért.

feol.hu

Molnár Attila idén nyáron nyitotta meg egyedi kávézóját a belvárosban, Tamp&Bull Espresso Bar néven. A kávézóban a legmagasabb szintű kávéfajtákat szolgálják fel. Capucchinok, macchiatók, különböző hosszúságú és ízesítésű kávé különlegességek variációit kínálják. A kávékat az angliai Stafforban pörkölik, amit közvetlen kis termelőktől vásárolnak. Magyarországon teljesen egyedülállónak számít a Tam&Bull bár, hazánkban nincs még egy ilyen espresso bár. „Bárunkban a többszörös nemzeti barista bajnok és egy Latte Art bajnok készíti a kávékat. Nálunk nem csak az espresso szerelmesei élvezhetik a Has Bean kávé különleges jegyeit, hanem azok is, akik a hosszabb, filter kávékra vágynak. Több mint kilenc féle alternatív eszközzel készítünk kávét vendégeink kérésére.”

Molnár Attila a hazai barista szakma elismert alakja, négyszeres magyar bajnok, és a világ legelismertebb baristái közé tartozik. 12 éve foglalkozik a kávé világával, rendezvényeken jelennek meg, oktatásokat szerveznek, szaktanácsadást tartanak, kávéházi fejlesztésekben segédkeznek, recepteket fejlesztenek.

Miután az espresso bár a gazdasági világválság kellős közepén indult, felkészülhettek mindenre. „Mivel a válság közepén indultunk és már a legelejétől olyan tervel indítottunk, ami az aktuális piaci helyzetnek megfelel, így elképzelésem szerint nem kell majd később korrigálni, megszorítást eszközölni.”

A barátságos kiszolgálás, folyamatos újítások, fejlesztések mellett Molnár Attila odafigyelt partnerei megválasztására is. „Az energiaszolgáltató megválasztásánál például a megbízhatóság, pontosság és kiszámíthatóság miatt döntöttem az E.ON Energiaszolgáltató mellett.”- mondta a tulajdonos.

Az újonnan nyílt espresso bár már most terv felett teljesít, így magabiztos, fényes és optimista jövő elé néz a Tamp&Bull Espresso Bar.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!